Ingredienser
100 g smör
1 påse dumlekolor (120g)
2 ägg
1,5 dl socker
1½ dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
½ tsk salt
Gör så här
Smält smöret och dumlekolorna i en gryta. Rör ihop ägg och socker. Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt.
Häll i smör och dumleblandningen. Häll smeten i en smord och bröad ( gärna kokos) rund form med löstagbar kant. Grädda i 175 grader i ca 20 min. Om du inte vill ha den så lös kan du med fördel göra den dagen innan eller att den får kallna helt.
Servera med lättvispad grädde.
Kakan ser lös ut när du tar ut den men stelnar när den svalnar :)
Sådana vill jag ha till jul......
SvaraRaderaOm det är du mamma, kan vi ordna det :) Vi har ju en vecka på oss!
RaderaKlart det är jag, det trodde jag du förstod.
SvaraRaderaKramar gottemamman